Services

- Vi tilbyder...

Services

- En bred vifte

tilbyder

STLL5263

Kontor rengøring

- Et kompetent team

Hos C.C. Clean står vi inde for, at vores personale er motiverede, pålidelige og har god erfaring, og derfor ved vi, at vi kan yde den service, du har brug for. Desuden deltager C.C. Cleans ejere selv i udførelsen af alle typer rengørings- og serviceopgaver samt sikringen af kvaliten hos vores kunder – det er din ekstra garanti for, at du køber en stabil løsning af høj kvalitet.

Vinduespudsning

– luk lys og energi ind

Vinduers funktion er at lukke lyset ind. Derfor gør det en kæmpe forskel for indemiljøet, at det naturlige lys falder ind ad et rent vindue – for det påvirker energien hos de mennesker, der opholder sig i bygningen. Men vinduerne er også husets visitkort og udgør en vigtig del af førstehåndsindtrykket af bygningen, når man kommer udefra, hvad enten det gælder din virksomhed eller dit private hjem.

34-byTRZE98FB_635x374
38-O9b4nYF6jb_635x374

Service Opgaver

– brug tiden fornuftigt, så klarer vi resten

For at få virksomheden til at fungere optimalt, er det nødvendigt, at medarbejderne koncentrerer sig om virksomhedens kerneydelser. Derfor tilbyder C.C. Clean også housekeeping-funktioner ud over den almindelige rengøring, som omfatter eksempelvis pasning af blomster og grønne planter inde og ude, indkøb af papirvarer og toiletpapir, vedligeholdelse af kaffemaskinen m.m

Slut Rengøring

– vi udfører omhyggelig slutrengøring

Vi sørger for at slette alle spor af håndværkere, så det endelige resultat står tilbage med den lækre, nye finish det fortjener.

Du kan trygt stole på at vi levere projektet med en høj standart for kvalitet.

31-N95hJRsFxr_635x374

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kochsgade 31D, 5000 Odense C

Vi glæder os til at høre
fra dig!

Kochsgade 31D, 5000 Odense C