C.C. Clean logo

Vinduespolering skaber glæde!

ccclean_vinduespolering.png


Vinduers funktion er at lukke lyset ind. Derfor gør det en kæmpe forskel for indemiljøet, at det naturlige lys falder ind ad et rent vindue – for det påvirker energien hos de mennesker, der opholder sig i bygningen. Men vinduerne er også husets visitkort og udgør en vigtig del af førstehåndsindtrykket af bygningen, når man kommer udefra, hvad enten det gælder din virksomhed eller dit private hjem.

 

Traditionel og moderne vinduespolering

C.C. Clean udfører traditionel vinduespolering, som efterlader vinduerne skinnende rene, og vi tørrer naturligvis dråber og stænk på sprosser og vindueskarme op efter os og stiller planter og andet inventar på plads igen, når vi er færdige.

Desuden tilbyder vi vinduespolering med vandsystemer, dvs. nedvaskning af hele glasfacader – her er ingen facade for høj eller for svært tilgængelig.

Vi pudser også solceller for både virksomheder og private. Rene solceller, fri for skidt og snavs, er altafgørende for solcelleanlæggets ydeevne. Få dine solceller renset professionelt minimum en gang eller to hvert år – på den måde er anlægget altid i topform, så du får det maksimale udbytte af din investering.

 

Kan du modstå fristelsen til at indhente et tilbud fra os?

 
Referencer

zjopper_ccclean.jpg

At varetage vinduespolering er åbentbart ikke alle der kan, men efter vi valgte at skifte til C.C. Clean, så var der ikke en finger at sætte på kvaliteten. Vi er fuldt ud tilfredse og kan kun give de bedste anbefalinger.

Zjopper ApS

Kenneth Krappkrogshave

Vi starter samarbejdet med GRATIS hovedrengøring

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
på telefon 4422 7272 eller udfyld herunder

Firma:
Besked:
Navn:
Mail:

Kvalitetsrengøring

– lægger man ikke
mærke til!

Hos C.C. Clean står vi inde for, at vores personale er motiverede, pålidelige og har god erfaring, og derfor ved vi, at vi kan yde den service, du har brug for.

Vi udfører både erhvervsrengøring.

Rengøring efter håndværkere

– vi udfører omhyggelig
slutrengøring

Vi sørger for at slette alle spor, så det endelige resultat står tilbage med den lækre, nye finish.

Vi gør rent på kontoret og privat. Du kan være tryg ved vores kvalitet.

 

Service-opgaver

– brug tiden fornuftigt,
så klarer vi resten!

Vi håndterer diverse forefaldende opgaver som for eksempel at dække op til møder, pasning af blomster og grønne planter inde og ude, indkøb af papirvarer mv.

Vi yder det bedste, så du kan optimere dit erhverv.

Standarden er høj

– fordi vi selv
lægger kræfter i!

Fordelen ved at vælge C.C. Clean er at vi som ejere, selv er en del af den daglige rengøring. Det gør at standarden er høj, og at der er en stor kvalitetssikring.

ccclean_logo.png

ccclean_svamp.png