C.C. Clean logo

Rengøring efter håndværkere

ccclean_slutrengøring.png


Selv det mindste renoveringsprojekt genererer store mængder støv og snavs, som også belaster alle overflader i de tilstødende områder. Det kan ikke undgås, at bygningen bærer præg af brugen af materialer og maskiner, og ikke mindst de store mængder trafik ind og ud af bygningen efterlader sig kedelige spor i de ellers lækre, nyrenoverede lokaler.

 

Overlad opgaven til professionelle

Uanset hvor pænt håndværkerne rydder op efter sig, når deres arbejde er udført, så er de ikke professionelle rengøringsfolk, og de råder ikke over de nødvendige forbrugsmaterialer og udstyr, der skal til, for at gøre ordentligt rent efter renovering og istandsættelse.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi sørger for at slette alle spor efter renoveringen, så det endelige resultat står tilbage med den lækre, nye finish.

 

Efter et håndværksarbejde i topkvalitet, skal du også have rengøring i topkvalitet. Indhent derfor et tilbud nu. Så får du en slutrengøring der har sig vasket!

 

Kan du modstå fristelsen til at indhente et tilbud fra os?

 
Referencer

fynskefarver_ccclean.jpg

Vi har i længere tid brugt C.C. Clean som vores leverandør af rengøring i forbindelse med afleveringer af byggerier og lejligheder. Vi har kun positive oplevelser med det, der leveres, da ordentlig rengøring fremmer en god aflevering af færdigt malerarbejde til vores kunder.

Fynske Farver

Morten Raft

odensebygningsservice_ccclean.jpg

Odense Bygningsservice, har brugt og bruger til stadighed C.C. Clean til afsluttende rengøring i forbindelse med afleveringsforretninger og er meget tilfredse med det udførte. Ud over at kvaliteten er i top, er opgaven udført til aftalt tid, hvilket stemmer overens med vores egne krav til, at en aftale er en aftale.

Odense Bygningsservice

Lars Christian Jensen

Vi starter samarbejdet med GRATIS hovedrengøring

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
på telefon 4422 7272 eller udfyld herunder

Firma:
Besked:
Navn:
Mail:

Kvalitetsrengøring

– lægger man ikke
mærke til!

Hos C.C. Clean står vi inde for, at vores personale er motiverede, pålidelige og har god erfaring, og derfor ved vi, at vi kan yde den service, du har brug for.

Vi udfører både erhvervsrengøring.

Vinduespolering

– luk lys og energi ind
til dine medarbejdere

Det gør en kæmpe forskel for indemiljøet, at det naturlige lys falder ind ad et rent vindue – for det påvirker energien hos de mennesker, der opholder sig i bygningen.

Vi sørger for rene vinduer på hele Fyn

Rengøring efter håndværkere

– vi udfører omhyggelig
slutrengøring

Vi sørger for at slette alle spor, så det endelige resultat står tilbage med den lækre, nye finish.

Vi gør rent på kontoret og privat. Du kan være tryg ved vores kvalitet.

 

Standarden er høj

– fordi vi selv
lægger kræfter i!

Fordelen ved at vælge C.C. Clean er at vi som ejere, selv er en del af den daglige rengøring. Det gør at standarden er høj, og at der er en stor kvalitetssikring.

ccclean_logo.png

ccclean_svamp.png