C.C. Clean logo

Brug os til forefaldende opgaver

ccclean_serviceopgaver.png


For at få virksomheden til at fungere optimalt, er det nødvendigt, at medarbejderne koncentrerer sig om virksomhedens kerneydelser. Derfor tilbyder C.C. Clean også housekeeping-funktioner ud over den almindelige rengøring, som omfatter eksempelvis pasning af blomster og grønne planter inde og ude, indkøb af papirvarer og toiletpapir, vedligeholdelse af kaffemaskinen m.m.

 

Opfølgning eller opvask?

Vores kantineservice kan også være en stor hjælp i hverdagen, så virksomhedens medarbejdere kan fokusere på deres arbejde, mens vi håndterer diverse forefaldende opgaver som for eksempel at dække op til møder eller varetage virksomhedens morgenmad og frokost.

Lad os tage en snak om, hvordan din virksomhed løser alle hverdagens praktiske opgaver – og hvilke af dem, I med fordel kan overlade til C.C. Clean. Her er mere værdi at hente, end man først lige vil antage!

 

Kan du modstå fristelsen til at indhente et tilbud fra os?

 
Referencer

As3_ccclean.jpg

Hos AS3 Employment har vi gennem flere år brugt C.C. Clean til at løse vores rengørings- og mindre serviceopgaver, hvilket de har gjort med høj kvalitet og stor fleksibilitet. Vi sætter stor pris på den glæde, som de spreder, når vi møder dem på vores centre. Vi anser dem for professionelle og meget engagerede i deres arbejde. Derfor giver vi C.C. Clean de bedste anbefalinger.

AS3 Employment A/S

Jette Teichmann

Vi starter samarbejdet med GRATIS hovedrengøring

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
på telefon 4422 7272 eller udfyld herunder

Firma:
Besked:
Navn:
Mail:

Kvalitetsrengøring

– lægger man ikke
mærke til!

Hos C.C. Clean står vi inde for, at vores personale er motiverede, pålidelige og har god erfaring, og derfor ved vi, at vi kan yde den service, du har brug for.

Vi udfører både erhvervsrengøring.

Vinduespolering

– luk lys og energi ind
til dine medarbejdere

Det gør en kæmpe forskel for indemiljøet, at det naturlige lys falder ind ad et rent vindue – for det påvirker energien hos de mennesker, der opholder sig i bygningen.

Vi sørger for rene vinduer på hele Fyn

Rengøring efter håndværkere

– vi udfører omhyggelig
slutrengøring

Vi sørger for at slette alle spor, så det endelige resultat står tilbage med den lækre, nye finish.

Vi gør rent på kontoret og privat. Du kan være tryg ved vores kvalitet.

 

Standarden er høj

– fordi vi selv
lægger kræfter i!

Fordelen ved at vælge C.C. Clean er at vi som ejere, selv er en del af den daglige rengøring. Det gør at standarden er høj, og at der er en stor kvalitetssikring.

ccclean_logo.png

ccclean_svamp.png