C.C. Clean logo

Erhvervsrengøring ... værsgo!

ccclean_gulvvask.png


Vi afslører her vores helt egen opskrift på verdens bedste rengøringsmiddel: En god blanding af lang tids erfaring og Punktlighed.

 

Hos C.C. Clean står vi inde for, at vores personale er motiverede, pålidelige og har god erfaring, og derfor ved vi, at vi kan yde den service, du har brug for. Desuden deltager C.C. Cleans ejere selv i udførelsen af alle typer rengørings- og serviceopgaver samt sikringen af kvaliten hos vores kunder – det er din ekstra garanti for, at du køber en stabil løsning af høj kvalitet.

 

Rengøring, der er skræddersyet til din virksomhed

Sammen finder vi ud af, hvilke serviceydelser netop din virksomhed har brug for, sådan så vi er sikre på, at vores aftale lever op til dine forventninger. Men vi nøjes ikke med at krydse opgaver af på en liste, når vi gør rent i din virksomhed – vi bruger også vores samvittighed, vores sunde fornuft og vores øje for detaljer, når vi kontrollerer, at alt er i orden, inden vi lukker og slukker efter os. Vi afdækker dit behov, og sammen finder vi frem til den bedste rengøringsløsning for netop din virksomhed.

 

Kan du modstå fristelsen til at indhente et tilbud fra os?

 
Referencer

hydac-ccclean.jpg

Vi skiftede i februar 2012 til C.C. Clean og med stor tilfredshed. C.C. Clean er et super professionel rengøringsfirma, som udføre deres job med stor tilfredshed. De er imødekommende og vi har tæt dialog med medarbejderne for at sikre et tilfredsstillende resultat overalt i virksomheden. De har virkelig gjort en forskel hos os. Der dufter rent om morgenen og der er altid pænt og nydeligt når vi møder ind på jobbet.

HYDAC

Mette Nørregaard

Vi starter samarbejdet med GRATIS hovedrengøring

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
på telefon 4422 7272 eller udfyld herunder

Firma:
Besked:
Navn:
Mail:

Vinduespolering

– luk lys og energi ind
til dine medarbejdere

Det gør en kæmpe forskel for indemiljøet, at det naturlige lys falder ind ad et rent vindue – for det påvirker energien hos de mennesker, der opholder sig i bygningen.

Vi sørger for rene vinduer på hele Fyn

Service-opgaver

– brug tiden fornuftigt,
så klarer vi resten!

Vi håndterer diverse forefaldende opgaver som for eksempel at dække op til møder, pasning af blomster og grønne planter inde og ude, indkøb af papirvarer mv.

Vi yder det bedste, så du kan optimere dit erhverv.

Rengøring efter håndværkere

– vi udfører omhyggelig
slutrengøring

Vi sørger for at slette alle spor, så det endelige resultat står tilbage med den lækre, nye finish.

Vi gør rent på kontoret og privat. Du kan være tryg ved vores kvalitet.

 

Standarden er høj

– fordi vi selv
lægger kræfter i!

Fordelen ved at vælge C.C. Clean er at vi som ejere, selv er en del af den daglige rengøring. Det gør at standarden er høj, og at der er en stor kvalitetssikring.

ccclean_logo.png

ccclean_svamp.png